Serveis

Enllumenat públic

Formalment, l’enlmenat públic de totes els pobles de Conca de Dalt es gestionat per l’Ajuntament. Els comptades i, per tant, els rebuts, van a nom de l’Ajuntament.

A la pràctica, degut als diferents tractes que tenen els pobles envers la llum (no hem d’oblidar que son a zona de producció hidroelèctrica), cada poble se la paga ell mateix, restituint cada any a l’Ajuntament els imports que aquest ha avançat.

El pagament es fa a un compte provisional de “la Caixa” de Pobla de Segur. L’import es de 110€ anuals, dels quals aproximadament la meitat es per l’enllumenat i la resta per a despesses del poble.

Aigua

Cada casa paga una quota anual (63,95€ el 2013) a l’empresa Sorea (avaries: 900 304 070, 24h) en concepte de manteniment i els diversos cànons de l’aigua.

Residus urbans

Cada casa paga anualment la “recollida i tractament de residus sòlids urbans” que inclou el cànon amb el que grava l’Agència de Residus de Catalunya. El pagament es fa a travès del Consell Comarcal. El 2013 va ser de 77,37€ en cas d’habitatge.

Clavegueram

Les aigues residuals de Rivert van a parar…

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.