Benvinguda

Aquesta es la intranet del veïns de Rivert. La idea es publicar notícies que relacionades amb el poble i que ens afectin. No està pensada com un substitut de la web de Rivert de la qual s’encarrega en Lluís Jaime i que hi publica més aviat continguts estàtics (sense data de caducitat) i orientada al públic en general.

En principi, no es donarà d’alta als cercadors (Google i altres) perquè els continguts no crec que interessin als no veïns, de tota manera s’hi pot accedir directament des de Internet, o millor, des de la web de Rivert.

La idea inicial que es va comentar en l’última reunió del poble (Dissabte Sant de 2013), es va parlar de restringir-la exclusivament als veïns, tant perquè es considera que només es d’interés nostre com per evitar comentaris de “trolls”.

També pensava que ho podríem fer en equip, però, inicialment estic jo sol… això no vol dir que no seria benvinguda qualsevol aportació 🙂

Però he vist que el sistema de crear un usuari per cada casa, assignar-li una password i esperar que col·labori en el fòrum es potser demanar-li massa. A més a més, amb els temps que corren de cada cop més control (particularment a Internet) crec que aconsellen quanta més llibertat millor. No només perquè tothom s’ha de poder expressar, sinò que ho ha de poder fer amb facilitat… així que, benvinguts tots els comentaris que feu, tant a les notícies com a les pàgines estàtiques com al fòrum!!

De tota manera, si apareix un comentari amb insults i manca de respecte pels demés, serà eliminat sense contemplacions… la llibertat no es això.

L’estructura general d’aquest web es aquesta:

  • notícies (posts) referents a Rivert que s’aniran publicant regularment: es la part pública
  • fòrum exclusiu per als veïns de Rivert

Equip de redacció

Com ja he dit abans, haviem de ser un equip. Per ara es un equip d’un sol. Serà benvinguda tota col·laboració. El domini rivert.info el vaig adquirir l’any passat amb la idea de donar-lo al poble quan aquest ho consideri. De moment està allotjat en el meu servidor ubicat a Cornualles (Anglaterra) on hi tinc un parell de dominis per al meu us professional.

Notícies

Seran publicades regularment. Naturalment, s’agraeix qualsevol proposta de presentació i de redacció.

Forums

De moment he creat una quants temes. S’admet crear nous temes… ja direu.

Benvinguts!

JGC.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.